Kesän kuuma hiekka ei enää polta varpaitamme. Rantatuolit tyhjenevät. Illat hämärtyvät ja viileyden voi aistia. – Eilen konsertista palattuani en palellut ohut huivi harteillani, eikä aamulla tarvinnut juoda vielä kiehuvankuumaa mehua.  - Aurinko paistaa, mutta ikkunoita ei tarvitse avata kuumuuden vuoksi.

Koteihin astuu syksy. Habitare 2011 alkaa tuota pikaa ja kertoo meille, miltä kotimme ’tulisi’ syksyllä näyttää! Totta kai pieniä muutoksi voi tehdä ja on hauskaakin, mutta koko kotia ei tarvitse panna sentään uusiksi.  
 
Kesän värit osittain 'poistuvat' kaupoista alennuksien voimalla, eikä muutaman viikon kuluttua enää kenellekään ole epäselvää mikä on sisustusvärien nimi syksyllä 2011 ja tulevana talvena. 

Tunteakseen ’syksytuulen’ voi vaihtaa muutamaan tyynyyn päällisen raidalliseksi, ruudulliseksi tai yhdistellä molempia. - Itse olen neulonut tyynyille päällisen, jonka toinen puoli on raidallinen ja toinen kukallinen samoissa raitojen väreissä. - On hyvä muistaa, että sisustamisessa lempivärin värinen tuoli, ei ehkä olekaan se paras valinta, koska sähkövalo ja ikkunoista kurkisteleva päivänvalo muuttavat kotimme värejä aamusta iltaan, lupaa kysymättä. Virkistystä ja vaihtelua tunnelmaan tuovat sekä kukat, että kynttilät. Edelliset kuihtuvat ja jälkimmäiset palavat loppuun. Molempien tilalle voi hankia uudet ja uuden värisinä - uutta ilmettä luomaan.
 
 
"GreenGate"  - syksyn muodikkaita värejä - "GreenGate"
 
 
Tämä kuva on peräisin vuodelta 2006 eli kovin suuria muutoksia ei asukkaan tarvitsisi välttämättä tehdä!
 
Syksyn 2011 sisustusväreissä nähdään myös hillityn harmaan rinnalla paljon sinistä, sekä hehkuvia keltaisen, punaisen ja luumun sävyjä, jotka vievät ajatukset kaupungin sykkeestä viljapelloille ja marjametsän siimekseen.
 
Harmaan ja grafiitin sävyt pysyvät edelleen valkoisen rinnalla perusväreinä. Ne luovat kotiin rauhallisen tunnelman antaen samalla mahdollisuuden myös uusilla kirkkailla väreillä leikittelyn.
 
  
 
Yhdessä ei ehkä samaan tilaan hyvä hankinta! Hinnaltaan edukas ja hyvä istua pidempäänkin.
 
 
 
"GreenGate" - väreillä leikittelyä.