Valikoin aina seinilleni tapetin – yksi värisen – ja tapetoin seinät itse huoneiden korkeudesta riippumatta. Korkeita huoneita rakastan enemmän, koska voin käyttää boardia, kaunista tapettinauhaa. Yksivärisen tapetin piste iin päälle onkin juuri värikäs nauha.

 
Jos kehtaisin – hankkisin varmaan ainakin yhteen seinään Sanduddin Muumi-tapetin. Sille seinälle, johon aamuaurinko luo suuresta kattoikkunasta ensisäteitään. - Nyt on pakko sanoa, että varmuudella en tiedä, josko tämä kuva on tapettivalikoimassa, sillä olen saanut sen tädiltäni, joka on pitänyt minut 'muumeissa' monella eri tapaa.

Sandudd Oy on Suomen johtava tapetinvalmistaja Toijalassa. Jo vuodesta 1885 he ovat valmistaneet laadukkaita paperitapetteja erityisesti suomalaiseen ja skandinaaviseen sisustusmakuun. Heille on suunnitellut malleja, niin Tove Jansson jo 1950-luvulla, kuin Jukka Rintalakin nyt vuonna 2011.
 
Samasta aiheesta taulu
                                                   
Kirjastoon haluaisinkin laittaa muotisuunnittelija, monitaituri Jukka Rintalan juuri Habitaressa esitellyn  ’mannekiinit’ juoksemaan lähelle katonrajaa. Jos tätä uutuustapettia oikealta nimeltään "mimmit" tai sen aihetta ei löytyisi boardina, niin leikkaisin vaikka itse tapetista reilun kymmenen senttiä leveää nauhaa. Niin mielenkiintoisa se on.  
 
 
Seinälle tarkoitetuista pitkistä sisustustarroista ei ole kokemusta, ainoastaan pitkään markkinoilla olleista kaakelien pintaan laitettavista tarroista. Voisin, kyllä kokeilla. Olisipa muutakin väriä, kuin mustaa!
 
Onko tapetti sinun ratkaisusi vai pidätkö enemmän maalatuista seinistä? Millaisia kokemuksia sinulle on kertynyt tapetoinnista?